HER VIL DER BLIVE OPLISTET ANBEFALINGER TIL BL.A. INVESTERING, FORSIKRING, BOGFØRINGSPROGRAM, BANK, LØNPROGRAM, ADVOKAT, PENSIONSSELSKAB, APPS, DIGITAL KONTORHOTEL m.v.

Få henvist klienter og udnyt vores rabataftale om inkasso
Spørg en revisor har i januar 2021 indgået et samarbejde med Advokaternes Inkasso Service (AIS). Samarbejdet giver dig et effektivt værktøj til at varetage inkassosager for dine kunder og en mulighed for at få henvist nye klienter.

Hvem er AIS
AIS er et advokatfirma beliggende på Esplanaden 26, 1263 København K. De er anbefalet af DI Dansk Byggeri, Tekniq Arbejdsgiverne mf. Fordelen ved at benytte en advokat til inkasso er, at advokater kan varetage inddrivelsen af krav over 100.000,- kr. og inddrive bestridte fordringer, dvs. hvor skyldner er uenig i kravet.
AIS adskiller sig ved, at de som de eneste advokater i Danmark har integration til flere regnskabsprogrammer. De er de bedst anmeldte på Google og TrustPilot af alle virksomheder i Danmark som beskæftiger sig med inkasso.

Få henvist nye klienter
Har du erfaring med bogføring i e-conomic, Dinero eller Billy regnskabsprogram, kan du uden betaling få henvist klienter fra AIS. Ring til på telefon 88 53 55 53 eller skriv til info@inkassoadvokat.dk for høre mere.

Varetag debitorbogholderiet for dine klienter
Står du på vores liste over anbefalede revisorer eller bogholdere, kan du tilbyde dine klienter fordelagtige priser på inkasso hos AIS.

Hvilke regnskabsprogrammer er integreret med AIS?
AIS kan besøges på adressen: www.inkassoadvokat.dk. Her kan du få et overblik over, hvilke regnskabsprogrammer de integrerer med. e-conomic og Dinero er integreret med AIS via et system kaldet CloudCollect, som du kan besøge på adressen www.cloudcollect.dk.

Spørgsmål om inkasso
Ønsker du at drage fordel af vores samarbejde, eller har du spørgsmål om inkasso, er du velkommen til at kontakte Torben Stohn, inkassochef hos AIS på telefon 88 53 55 53 eller info@inkassoadvokat.dk.


SAPU.dk har igennem mere end 10 år leveret juridisk og økonomisk rådgivning til private, der udlejer bolig via vores medlemskabsservice. Som medlem af SAPU får du som udlejer hjælp til bl.a.: 

– Fastsættelse af husleje 
– Rådgivning om indgåelse af lejekontrakt 
– Juridiske tvister med lejere
– Huslejeforhøjelse 
– Undgå dårlige lejere med SAPU Listen, DK’s eneste register over dårlige lejere
– Adgang til juridisk hotline 
– Adgang til juridisk chat funktion

Vi hjælper dig kort sagt med alle aspekter af din udlejning og sørger for, at du får en korrekt og professionel rådgivning, så du undgår at lave dyre fejl. 
Lejeloven er utrolig kompliceret, og mange udlejere ender at få dyre regninger fordi tingene ikke er gjort korrekt. SAPU er mere tilgængelig og væsentlig billigere end at bruge en advokat.

Det tager ikke mange minutter, at blive medlem og du kan fradrage udgiften i dit regnskab over din udlejning. Læs her hvad andre udlejere, har sagt om SAPU: www.trustpilot.dk/review/sapu.dk

Få første måned til 1 kr. hvis du opretter Premium medlemskab (månedlig betalt) med koden: Revisor2022 Du kan oprette medlemskabet her: https://sapu.dk/users/sign_up?premium=1
JOHN HANNOVER
8 e-bøger eller paperbacks skrevet til iværksættere og selvstændige. Alle er holdt i et letlæst sprog. Du vælger de bøger, der passer til dit behov

LINK

Digital Revisor er et enkelt online værktøj, der sætter dig i stand til at lave og indberette årsrapporten og selvangivelsen til Erhvervsstyrelsen og SKAT. Din årsrapport bliver klar på 5 nemme trin. Værktøjet er din forlængede arm, der sikkert og trygt tager dig gennem årsregnskabsloven fra A-Z, så du lever op til alle krav.
 
Værktøjet hjælper dig med skatteoptimering og beregner og sikrer de fradrag, du har ret til. Til sidst står du med en komplet årsrapport og selvangivelse, som du kan indsende til Erhvervsstyrelsen og indberette på SKAT.dk.
 
For at komme i gang skal du overføre din bogføring fra e-conomic til Digital Revisor med ét klik. Bagefter svarer du på en række spørgsmål om dit regnskab, og derefter beregner værktøjet dit skattemæssige fradrag, selskabsskat og udbytte.
 
Digital Revisor er med dig hele vejen. Hvis du har spørgsmål undervejs, kan du stille dine spørgsmål i deres chat. Her sidder mere end 20 års revisor-erfaring klar til at hjælpe dig.
 
Digital Revisor er udarbejdet, testet og godkendt i samarbejde med registrerede og statsautoriserede revisorer.
 
Hvad får du?
– Beregning af fradrag, skat og udbytte
– Vi håndterer fagligheden og beregningerne, mens du styrer processen
– Automatisk opstilling af årsrapport
– Nem indberetning til Erhvervsstyrelsen og SKAT