“Se, NYHEDER!!!”
Relevante artikler og informationer inden for revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. De er nøje udvalgt, så du får det bedste fra alle de kilder, vi har adgang til, så du kun har behov for at besøge vores side for at blive opdateret.

 • Omregistrering fra IVS til ApS
  Nye regler er blevet fremlagt, så det vil blive nemmere at omregistrere et IVS til et ApS. Dansk Revision har skrevet denne fine artikel om de forhåbentlig snart vedtagne regler, som det forventes at erhvervsministeren ikraftsætter via en bekendtgørelse snarest.

  LINK
 • Årsopgørelsen 2020
  SKAT skriver – LINK – at årsopgørelsen for 2020 er klar midt i marts 2021 ligesom tidligere år samt de har lavet en overskuelig tidsplan for forskellige hændelser o forbindelse med årsopgørelsen 2020. På SKAT.dk – LINK – er forskellen mellem forskudsopgørelse og årsopgørelse også forklaret.
 • Forskudsopgørelse 2021
  Tag et kig på din forskudsopgørelse inden nytår eller i begyndelsen af det nye år, i forbindelse med årsopgørelse og så igen til efteråret, så den kan blive så præcis som mulig. På SKAT’s hjemmeside – LINK – har de skrevet om, hvad man skal være opmærksom på samt i hvilke situationer, at det er en god idé at tjekke forskudsopgørelsen.
 • Enkeltmandsvirksomhed
  Hvornår er man selvstændig?
  Virksomhedsordning kontra selskab. Hvad er op og ned?
  Hvad kan trækkes fra?

  Disse spørgsmål bliver besvaret i denne artikel – LINK – af BDO.
 • Befordringsfradrag
  Kører du til og fra arbejde, så er det med at huske befordringsfradraget på selvangivelsen. Skatterådet fastsætter hver år satserne – LINK – ud fra forskellige parametre. Har du arbejdet en del hjemme i det skøre år 2020, så skal du huske, at dit befordringsfradrag falder. I rubrik 51 på selvangivelsen kan du tilrette dit befordringsfradrag.

 • Skattefri kørselsgodtgørelse og diæter
  For 2021 er satsen for skattefri kørselsgodtgørelse nedsat blandt andet på grund af forventning om lavere brændstofpriser, og at biler generelt kører længere på literen. Satserne for diæter er som sædvanligt steget en smule igen.
  Læs mere her – LINK – hvor BDO har skrevet en god artikel herom.

 • Skattemæssige afskrivninger
  Beløbsgrænsen for straksafskrivning for småaktiver er blevet forhøjet til DKK 30.000 fra 23. november 2020 og frem til 31. december 2022 – læs mere i dette skriv – LINK – fra BDO
 • Virksomhedsguiden – hjælpepakker
  På www.virksomhedsguiden.dk kan du holde dig opdateret på kompensationsordninger og hjælpepakker
Tilmeld dig vores nyhedsbrev